Door Green Works geïntroduceerde Ranunculus Butterfly™ Ariadne® genomineerd voor Glazen Tulp-award


De door Green Works geïntroduceerde en gekweekte Ranunculus Butterfly™ Ariadne® is in de categorie snijbloemen genomineerd voor de Glazen Tulp-award 2017. In de sierteeltsector is dit dé prijs voor de beste marktintroductie van het jaar 2017.

Ranunculus Butterfly™ Ariadne® is een lichtroze snijbloem die geschikt is voor een lang vaasleven. Het unieke aan dit Ranunculus-soort is het enkele bloemblad. Daarnaast kan elke steel maar liefst vijf tot zeven bloemen dragen. De bloemdekblaadjes zijn voorzien van een laagje was, wat ze naast een glansrijk effect ook zeer houdbaar maakt. Ranunculus Butterfly™ Ariadne® past in elke omgeving en door de natuurlijke uitstraling van een veldboeket ook uitstekend bij de huidige tijd.

Genomineerden zijn geselecteerd uit de honderden nieuwe cultivars en concepten die jaarlijks op de veiling geïntroduceerd worden. De tweede stemronde is momenteel geopend. In- en verkopers van Royal FloraHolland kunnen tot en met 23 februari stemmen. Medio juni volgt een derde stemronde, waarna een vak- en publieksgerichte jury de uiteindelijke winnaars bepaalt.

Klanten van Royal FloraHolland kunnen stemmen via:
https://fd8.formdesk.com/floraholland1/Stemronde2GT2017NL

Green Works kan Ranunculus Butterfly™ Ariadne® leveren in week 40 in knolmaat nr. 1.