Nieuwe Pioenen catalogus seizoen 2016 / 2017 nu verkrijgbaar!

De Pioenen catalogus voor het nieuwe seizoen is nu beschikbaar! Met hierin het unieke en vernieuwde assortiment voor 2016 / 2017.

De Paeonia catalogus heeft een vernieuwde layout gekregen. Er staan meer Pioensoorten per pagina en de foto's zijn groter. Door deze nieuwe layout zijn de Pioensoorten visueel beter met elkaar te vergelijken.

De gedetailleerde informatie per soort is makkelijk online te vinden onder de Pioenen pagina.

Bekijk de Catalogus hier: Pioenen catalogus 2016 / 2017 PDF

Nieuw in het assortiment zijn onder andere:

  • Christmas Velvet
  • Class Act
  • Mary E. Nicholls
  • Pico
  • Summer Glow
  • Itoh Morning Lilac 

Adres voor kwalitatief uitstekend Pioenen uitgangsmateriaal

Naast leverancier van jong uitgangsmateriaal voor professionele teelt is Green Works ook groot aanbieder van Pioenen voor de teelt en handel, zowel binnen Nederland als voor het buitenland. De kwaliteit van het uitgangsmateriaal van pioenen is waar wij ons mee onderscheiden.

Door jarenlange ervaring in de sector kan Green Works pioenen-uitgangsmateriaal van uitstekend niveau aanbieden. En wordt mede door de uitgebreide promotie ondersteuning, professionele teeltbegeleiding en het grote assortiment, gezien als echte specialist binnen de markt voor pioenen.

Uniek en divers Pioenen & Paeonia assortiment

Ons assortiment omvat een groot aantal Pioensoorten. Deze zijn allemaal op de website te vinden in de assortiment categorie pioen, hier staan alle types en soorten met foto's en gedetailleerde informatie. Variërend van Pioenen ideaal voor de snij of juist geselecteerd voor potgebruik.

Contact

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, neem dan contact op met:

Bekijk het Pioenen assortiment per soort:

Of klik op een van de onderstaande Pioenen voor gedetaileerde informatie van dit soort!